Sluiten
Beste Patiënt(e),
CORONAVIRUS / COVID-19:
Naar aanleiding van de Corona epidemie in ons land, hebben wij de opdracht gekregen om niet-dringende afspraken uit te stellen tot en met minstens 5 april. Dit om contact tussen patiënten onderling en tussen patiënten en zorgverleners te beperken en zodoende de verspreiding van het virus tegen te gaan.
Dringende consultaties kunnen uiteraard nog steeds doorgaan. U kan hiervoor telefonisch contact opnemen met ons secretariaat. (015 / 67.75.10)
We wensen U en uw familie veel moed en een goede gezondheid.


Hartelijk bedankt voor jullie begrip en jullie medewerking.
De Huidspecialisten
015 / 67.75.10

Laserontharing

Mevrouw Schelfout is een verpleegkundige van opleiding en doet in onze praktijk behandelingen met de diode lightsheer laser. Dit type van laser is een van de krachtigste lasers op de markt voor permanente laser ontharing.

De laser is vooral werkzaam op donkere stugge haren, die vaak ook zorgen voor ingegroeide haartjes. Fijne witte donshaartjes kunnen spijtig genoeg niet behandeld worden. Meestal zijn meerdere behandelingen (5-tal) nodig om een zone volledig vrij te krijgen.

Voor meer informatie en afspraken mag u haar rechtstreeks contacteren op 0473/33 69 15 of laserontharing@live.be.

Belangrijk:
Na laserbehandeling dient u 1 maand uit de zon te blijven. Zonblootgestelde delen zoals de snor/baardstreek kunnen daarom ook best tijdens de wintermaanden behandeld worden.

We helpen u graag verder met het zoeken naar de gepaste diagnose & uiteraard de dermatologische behandeling die hier het best bij past!

Maak hier je afspraak online