Sluiten
Beste Patiënt(e),
CORONAVIRUS / COVID-19:
Vanaf 4/5/2020 herstarten de consultaties dermatologie. Dit uiteraard met de nodige maatregelen, zodat al onze patiënten op een veilige manier zullen gezien worden.
Graag uw aandacht voor volgende maatregelen:
- Gelieve zoveel als mogelijk een mondmasker/bescherming (sjaal) te dragen in de praktijk
- Wij zullen ons strikt aan de geplande tijd houden, om zo de contactduur voor u als patiënt zo kort mogelijk te houden. De raadplegingen zullen dus kort en bondig zijn en zich beperken tot het huidige probleem.
- Gelieve alleen op consultatie te komen, of bij kinderen enkel met 1 begeleider.
- Indien u koorts heeft, hoest, niest of zich ziek voelt, vragen wij u met aandrang om thuis te blijven en, indien nodig telefonisch contact op te nemen met uw huisarts.
We wensen U en uw familie veel moed en een goede gezondheid.


Hartelijk bedankt voor jullie begrip en jullie medewerking.
De Huidspecialisten
015 / 67.75.10

Laserontharing

Mevrouw Schelfout is een verpleegkundige van opleiding en doet in onze praktijk behandelingen met de diode lightsheer laser. Dit type van laser is een van de krachtigste lasers op de markt voor permanente laser ontharing.

De laser is vooral werkzaam op donkere stugge haren, die vaak ook zorgen voor ingegroeide haartjes. Fijne witte donshaartjes kunnen spijtig genoeg niet behandeld worden. Meestal zijn meerdere behandelingen (5-tal) nodig om een zone volledig vrij te krijgen.

Voor meer informatie en afspraken mag u haar rechtstreeks contacteren op 0473/33 69 15 of laserontharing@live.be.

Belangrijk:
Na laserbehandeling dient u 1 maand uit de zon te blijven. Zonblootgestelde delen zoals de snor/baardstreek kunnen daarom ook best tijdens de wintermaanden behandeld worden.

We helpen u graag verder met het zoeken naar de gepaste diagnose & uiteraard de dermatologische behandeling die hier het best bij past!

Maak hier je afspraak online