Harmonyca - Verbeteren van de huidstructuur

Verbeteren van de huidstructuur, The best of both worlds

Harmonyca bestaat uit 70% hyaluronzuur en 30% calciumhydroxyapatiet. Dit maakt dat deze behandeling een veelzijdige werking heeft.

Welke effecten kunnen bekomen worden?

Hyaluronzuur gaat terug op een natuurlijke manier volume geven waar volume verloren is en zorgt voor een onmiddellijk effect. Bovendien zorgt het voor hydratatie van de huid.

Calciumhydroxyapatiet stimuleert dan weer de eigen collageenaanmaak en geeft na een 3 tal maanden een natuurlijk, liftend effect met verstrakking van de huid.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling gebeurt met een canule. Hierbij wordt er een prikje gemaakt thv de wang ofwel aan de kaakrand, ofwel meer op het jukbeen. Via deze opening wordt er dan een canule (een klein buisje) ingebracht, waarlangs de Harmonyca verdeeld wordt over de wangen. De behandeling wordt door patiƫnten over het algemeen zeer goed verdragen.

Bijwerkingen?

Uit uitgebreid onderzoek blijkt dat deze behandelingen geen tot minimale bijwerkingen kent, wat het middel erg veilig maakt. De enkele bijwerkingen die kunnen optreden zijn gelijk aan die van fillers. Hierbij kunt u denken aan een blauw plekje op de prikplaats, lichte roodheid en zwelling na de behandeling

We helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste diagnose & bijpassende behandeling.
Maak hier je afspraak online