Wie op zoek is naar een snelle en effectieve oplossing voor een verslapte huid met deukjes, zoals bij de wangen, de kaaklijn en de hals, maar nog geen of weinig volumeverlies heeft, zal blij zijn met de draadjeslift-techniek met PDO draden. De draadjes op zich zorgen voor een versteviging en lifting van de huid en lossen vanzelf op. Intussen stimuleren ze de aanmaak van collageen. Na een 3-tal maanden is het effect optimaal.

Draadjeslift met fijne draden

De zones in de huid die verslapt zijn door huidveroudering worden gemarkeerd. De arts tekent schema's op de hals en op het gezicht die de richting aangeeft waar de huid gelift moet worden. Tevens kan hij zien hoeveel draadjes er nodig zijn voor een mooi effect.

De steriele draadjes zitten opgesloten in een kleine steriele canule. Via een prikje wordt elk draadje onderhuids ingebracht. Het draadje zet zichzelf vast onder de huid en het canule-naaldje wordt onmiddellijk nadien verwijderd. Aan elke zijde van het gezicht of de hals worden meerdere draadjes ingevoerd op de juiste plaats en diepte.

Je voelt de draadjes niet zitten. Ze zijn oplosbaar en stimuleren een netwerk van onderhuids collageenweefsel die de steun en de elasticiteit van de huid herstelt.

Draadjeslift met cog-draden

Met de stevigere cog-draden doen we een lifting van het gezicht en de hals door middel van oplosbare spandraadjes. Deze draadjes hebben kleine conussen of “ankertjes” die de huid liften. Na ongeveer 400 dagen lossen de draadjes op. Deze draadjes bestaan uit PDO (polydioxanon).

PDO stimuleert nieuw collageen en zorgt voor verdere verbetering van de huidstructuren, naast het lifteffect. Deze draadjeslift verscherpt op een innovatieve manier de slappe gelaatscontouren zonder dat een invasieve chirurgische ingreep nodig is.

We helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste diagnose & bijpassende behandeling.
Maak hier je afspraak online