015 / 67.75.10
Beste patiënten,
Wegens werken aan de waterleiding zal het kruispunt van Driesstraat/Dynastiestraat/Tuilstraat afgesloten zijn voor het verkeer.
Dit van 28/11/2022 tem 9/12/2022. De praktijk zal dus maar langs 1 kant bereikbaar zijn. Excuses voor het ongemak.
Ons Team

Welkom op de website van dermatologen Dr. Julie Callens, Dr. Katrien Ghys en Dr. Dieter Kempeneers.

Vanaf januari 2018 starten we vol enthousiasme in onze nieuwe praktijk te Elewijt (Zemst).

We leerden elkaar kennen tijdens onze opleiding dermatologie in UZ Leuven. Al snel groeide het idee om samen een nieuwe praktijk op te starten. Graag wilden we eerst echter wat ervaring opdoen in bestaande praktijken.

We zullen u met veel plezier meer uitleg geven over huidaandoeningen en mogelijke behandelingen.

U kan online of telefonisch een afspraak maken.

(De drie artsen zijn geaccrediteerde, niet geconventioneerde specialisten in de dermatologie.)

Dermatoloog
Dr. Julie Callens

Dokter Julie CALLENS studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in 2012 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in de dermatologie in het UZ Leuven op de dienst dermatologie onder leiding van Prof. Dr. Garmyn en in het Atrium MC Parkstad in Heerlen (Nederland). In 2016 behaalde zij het diploma van Master na Master in de dermatologie en venereologie. Dr. Callens werkt eveneens als consulente op de dienst Dermatologie van het UZ Leuven, waar ze urgente en uitgebreide dermatologische problemen opvangt.

Dr. Callens heeft interesse voor alle aspecten van de algemene dermatologie met een bijzondere interesse en bekwaamheid in systeem-pathologie, dermato-oncologie, huidchirurgie, esthetische dermatologie en behandeling van spataders door sclerotherapie.

Dr. Callens is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dermatoloog
Dr. Katrien Ghys

Dokter Katrien GHYS studeerde geneeskunde aan de KU Leuven. In juni 2011 behaalde ze haar diploma arts met grote onderscheiding. In augustus 2011 vatte ze haar assistentschap in de dermatologie aan in UZ Leuven onder leiding van Prof. dr. Garmyn. In 2012 deed ze veel praktische ervaring op in de privépraktijk van dr. Kerre te Aarschot en in het Imelda ziekenhuis. In 2012-2013 vervolgde ze haar opleiding in het Atrium MC ziekenhuis te Heerlen (Nederland) onder supervisie van dr. Lucker, waar ze zich kon toeleggen op dermato-chirurgie, flebologie en algemene dermatologie.

In augustus 2015 behaalde ze haar erkenning als arts-specialist in de dermato-venereologie alsook het diploma van ‘Master na Master in de Dermatologie en Venereologie’.

Ze werkt sindsdien als dermatoloog in het Imelda ziekenhuis waar een grote diversiteit aan pathologieën en behandelingen uitgevoerd worden. Tot 2018 was ze ook werkzaam in de praktijk van Dr Hellinckx in Muizen.

Naast haar kennis in de algemene dermatologie heeft ze een bijzondere interesse voor dermato-oncologie, kleine dermatologische ingrepen, sclerotherapie en de esthetische dermatologie.

Dr. Ghys is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dermatoloog
Dr. Dieter Kempeneers

Dokter Dieter KEMPENEERS studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en behaalde zijn Diploma in 2009 met onderscheiding. Nadien specialiseerde hij zich in de dermatologie in het UZ Leuven onder leiding van Prof. M Garmyn en in het Atrium MC ziekenhuis te Heerlen. In 2010 deed hij eveneens bijkomende ervaring op in de privepraktijk van Dr Hugo Boonen.

In 2013 behaalde hij zijn diploma van arts-specialist in de Dermatologie en Venerologie aan de KULeuven evenals het bijkomend diploma van ‘Master na Master in de Dermatologie en Venereologie’. Van 2013 tot 2019 werkte hij in de multi-disciplinaire praktijk van Dr. Heykants te Beerse.

Naast algemene dermatologie heeft hij een bijzondere interesse voor dermato-oncologie, psoriasis, kleine dermatologische chirurgie, behandeling van spataders door sclerotherapie en esthetische dermatologie.

Dr. Kempeneers is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dermatologie assistente Dorien Wouters

In september 2018 is Dorien Wouters gestart als assistente in de praktijk.

Van 2015 tot juni 2018 werkte ze als assistente in de praktijk van Dr Marijke Parys, dermatoloog in Mechelen. Deze job beviel haar heel erg en daarom koos ze ervoor om haar carrière verder te zetten in de dermatologie.

Haar takenpakket is erg divers, ze staat onder andere in voor de inschrijvingen en afspraken, administratie, maar biedt ook hulp bij de praktische zaken.

U kan steeds bij haar terecht met al uw vragen!