PROFHILO - Puur hyaluronzuur voor huidverbetering

Puur hyaluronzuur voor huidverbetering

Profhilo is een nieuwe ontwikkeling op gebied van huidverbetering. Het is puur hyaluronzuur zonder toevoeging van extra volume (dus geen filler). Door middel van injecties brengen we het in de huid aan. De kwaliteit van de huid verbetert door hydratatie van de huid en door de vorming van collageen en elastine. Daar waar fillers zorgen voor opvulling zal Profhilo eerder op de elasticiteit van de huid werken. Je eigen huid wordt aan het werk gezet. Hierdoor krijg je een natuurlijk resultaat. Eiwitten zorgen ervoor dat je huid steviger en elastischer wordt. Bovendien geeft het een liftend effect en laat het fijne lijntjes vervagen. Profhilo kan gebruikt worden voor zowel voor het gezicht, de hals of de handen (de decolleté, bovenarmen, knieën en buik).

Welke effecten kunnen bekomen worden?

  • Verbeteren van de teint “éclat” van je huid.
  • Het tegengaan van het natuurlijke verouderingsproces, het maakt je huid jonger en strakker.
  • Verzachten van fijne lijntjes.
  • Sterk hydraterend effect, dat enkele weken zal aanhouden.
  • Matig hangende wangen en onscherpe kaaklijn worden strakker (indien er teveel huidoverschot is of teveel vet dan ben je beter met andere behandelingen zoals de chirurgische technieken of draden).
  • Fillers zorgen vooral voor extra volume ter hoogte van de injectieplek. Profhilo doet dit niet. Het zal de vorm van je gelaat dus niet veranderen.

Ben ik een geschikte kandidaat voor Profhilo?

Profhilo is geschikt voor iedereen die zijn huid wil verbeteren en verstevigen, zonder extra volumetoename. De behandeling kan op elke leeftijd uitgevoerd worden.

Hoe verloopt de behandeling?

Profhilo wordt geïnjecteerd via 10 oppervlakkige injecties. De plekken zijn speciaal gekozen, zodat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is en zodat het product zich over de volledige zone kan verspreiden. De injecties zijn goed te verdragen, een verdovende zalf is niet nodig.

Bij een eerste kuur Profhilo heb je altijd twee tot drie sessies nodig, afhankelijk van je huidconditie. Tussen elke sessie zit een maand interval. Nadien raden we elke 6-12 maanden nog 1 onderhoudssessie aan.

Prijzen

Voor een prijslijst van de verschillende esthetische behandelingen, klik hier.

We helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste diagnose & bijpassende behandeling.
Maak hier je afspraak online