PRP - Haargroei stimuleren & Huidverjonging

Wat is een PRP behandeling?

Een behandeling met PRP is een behandeling van de huid waarbij uw eigen plasma ingespoten wordt en is dus 100% lichaamseigen.

PRP staat voor plaatjesrijk plasma. Dit is een techniek die in de dermatologie wordt toegepast, maar ook in diverse andere klinische gebieden, waaronder oftalmologie, orthopedie, sportgeneeskunde, cardiologie, plastische heelkunde en neurologie.

In de dermatologie wordt deze techniek toegepast om haargroei te stimuleren en als behandeling voor huidverjonging.

PRP - Huidverjonging: Vampire facial

Er wordt een tube bloed afgenomen. Deze wordt gecentrifugeerd en in het bovenste gedeelte blijft plasma zitten. In dit plasma zitten groeifactoren die helpen beschadigd weefsel te herstellen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en de vitaliteit van de huid. In het plasma zitten geen rode bloedcellen en geen stamcellen meer.

Met de kracht van uw eigen plasma wordt de huid opgefrist en worden de fijne lijntjes en de rimpeltjes behandeld. Hierdoor wordt de huid gladder, steviger en beter gehydrateerd waardoor deze weer jonger en frisser oogt.

PRP - van de hoofdhuid

Een behandeling met PRP is een behandeling van de huid waarbij uw eigen plasma ingespoten wordt en is dus 100% lichaamseigen. Er wordt een tube bloed afgenomen. Deze wordt gecentrifugeerd en in het bovenste deeltje blijft plasma zitten. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en de vitaliteit van de huid. In het plasma zitten geen rode bloedcellen en geen stamcellen meer.

PRP bevat erg veel groeifactoren die de haargroei stimuleren. Deze behandeling kan ook gebruikt worden als bijkomende behandeling voor of na een haartransplantatie.

Voor meer informatie over deze behandeling kan u een esthetische afspraak maken via de website of telefonisch.

Prijzen

Voor een prijslijst van de verschillende esthetische behandelingen, klik hier.

We helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste diagnose & bijpassende behandeling.
Maak hier je afspraak online